Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Snelcontact

Snelcontact
Verstuur >
Kasten

Wandmeubel Tjitske

Bij de Steigeraar maken ze kastjes, kasten en superkasten. Dit is er zo eentje, een steigerhouten kast die je zelf helemaal naar eigen idee in kan delen want een tekeningetje van zoiets is snel gemaakt. Stuur het ons en je zult verbaasd staan over de kosten van een dergelijk muurvullend wandmeubel.
De diepte van deze kasten is meestal 40cm maar er zijn natuuurlijk allerlei mogelijkheden, bijvoorbeeld de onderkast 50cm diep zodat de kastruimte vergroot wordt.

 

Kasten Wandmeubel Tjitske Prijs€ 0,00
Kasten van Steigerhout
Kast BeijerlandKast Beijerland 2Steigerhouten boekenkastenLegkast BonnieSteigerhouten kast PoiceKast ongelijke vakkenWandmeubel TjitskeSteigerhouten computerkastBoekenkast TripTrapSteigerhouten kast Sil3-deurskast SilWandmeubel JannyKubuskastVakkenkast, wandmeubel van steigerhoutWandmeubel met stalen rekWandmeubel met ladenRoomdivider DaveWandmeubel NicoBoekenkast met ladenSteigerhouten servieskastBibliotheekkast met trapWandmeubel LieuweSteigerhouten buffetkastWandmeubel MarritBoekenkast met ladderSteigerhouten kast PienKast SergeVitrinekast van steigerhoutSchoenenkast en kapstokDesignkast steigerhoutStellingkast StaalBoekenkast met klepGrote kast Folkert