Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Snelcontact

Snelcontact
Verstuur >
Kasten

Wandmeubel met laden

Groot wandmeubel mét achterwand van steigerhout. Deze boekenkast is op maat voor de klant gemaakt. Onderin de kast 2 grote laden die op geleiders lopen. In de nis zie je nóg een mooie kast, een variant op de ouderwetse 'boerenkast'.

Het is goed te weten dat deze grote en zware kasten door ons ter plekke in elkaar worden gezet. Ook iets voor jou? Een simpel tekeningetje is voldoende en we gaan voor je aan de slag.

Kasten Wandmeubel met laden Prijs€ 1.320,00
Kasten van Steigerhout
Kast BeijerlandKast Beijerland 2Steigerhouten boekenkastenLegkast BonnieSteigerhouten kast PoiceKast ongelijke vakkenWandmeubel TjitskeSteigerhouten computerkastBoekenkast TripTrapSteigerhouten kast Sil3-deurskast SilWandmeubel JannyKubuskastVakkenkast, wandmeubel van steigerhoutWandmeubel met stalen rekWandmeubel met ladenRoomdivider DaveWandmeubel NicoBoekenkast met ladenSteigerhouten servieskastBibliotheekkast met trapWandmeubel LieuweSteigerhouten buffetkastWandmeubel MarritBoekenkast met ladderSteigerhouten kast PienKast SergeVitrinekast van steigerhoutSchoenenkast en kapstokDesignkast steigerhoutStellingkast StaalBoekenkast met klepGrote kast Folkert