Jouw
wensenlijstje
Verzamel items uit ons assortiment en bestel of vraag meer informatie aan.


Totaal 0 items

Wensenlijstje >

Sloophout

Sloophout stoelen, banken op maat!

Sloophout stoel

Prijs € 235,00

Stoel van sloophout

Prijs € 235,00

Wit bankje

Prijs € 270,00

Sloophout bank

Prijs € 460,00

Vrolijke stoelen en banken van echt resthout 

Voor wie dol is op meubelen van gerecyclede materialen kan bij ons zijn slag slaan. We hebben naast onze sloophout tafels/ kasten/ dressoirs nu ook stoelen en banken van resthout.
Het oude hout dat uit de gesloopte Roemeense huizen, gebouwen en kerken bijvoorbeeld te voorschijn komt, kunnen wij nog gebruiken om de meest mooie meubels van te maken en te laten maken.
Wij gebruiken dit zelf bijvoorbeeld ter verfraaiing van onze steigerhouten tafels en kasten.
Of wat dacht je van een sloophout stoel, een bank op maat en kleur voor je gemaakt? Dat is nog eens duurzaam gebruik maken van grondstoffen! We hebben de eetkamerstoel met open of gesloten rug en de iets lagere kuipstoel met armleuningen. Ze zitten werkelijk heerlijk doordat de zitting iets hol is en de rugleuning een beetje schuin staat. Een kussen is daardoor ook niet echt nodig maar kan natuurlijk wel. Andere modellen zijn wellicht ook mogelijk maar dan wel op aanvraag.
De sloophouten bankjes zijn in bijna iedere gewenste afmeting te maken en dus voor een ieder wat wils. Op poten of met een gesloten zijkant, je zegt het maar. Ze zijn ideaal aan een tafel want je kunt er meer kontjes op kwijt, maar staan ook erg leuk gewoon langs de muur in de kamer, slaapkamer of hal bijvoorbeeld.
Natuurlijkook weer op kleur te maken zodat het altijd matcht met het interieur.
Voor kindertjes hebben we van die vrolijke stoeltjes en handige bankjes van resthout waarvan de zitting open kan en je ook nog eens een opbergkist hebt. En met een tafeltje erbij heb je een uniek setje. Aan deze sloophouten kindermeubeltjes wordt extra zorg besteed. Het wordt extra goed geschuurd en extra gelakt en het meubeltje heeft veelal afgeronde hoeken.

Kom eens langs in onze showroom want daar hebben we naast een aantal stoelen ook een dergelijk kindersetje van sloophout staan.